våt slida

Slida, blygdläppar, klitoris, livmoder och slidkrans - fittan är full av olika G-punkten, livmodern och äggstockarna; När du blir våt; Utlösning. En kvinna kan vara kåt utan att vara våt och våt utan att vara kåt. Vätskan den är i själva verket en samverkan mellan klitoris, urinrör och slida. Läs mer om slida på nicklaslundblad.se Frågor och svar om slida FRÅGA: när jag har sex med min kille så ee de svårt för mig att bli våt i bland så att både jag får.

Våt slida Video

VÅT

Våt slida - Kvinnor Svenska

Du som tjej kan dock tänka att så länge du känner honom i dig, så känner ju han något också. Tvärtom kan det vara så att du till vardags tvättar den för ofta och för mycket. Känner ni kvinnans lubrikation på snoppen? Sov utan trosor och använd bara trosor i bomull. Kom hit så får jag smaka! våt slida

Våt slida - Ludvika

Erik Fangel Poulsen, specialistläkare. Alla kvinnors underliv ser olika ut, precis som alla penisar är olika. Den innehåller dels gulkroppshormon, gestagen, dels det kvinnliga könshormonet östrogen. Sov utan trosor och använd bara trosor i bomull. Sex Erotik och sexualitet. Kvinnor vill inte alltid ha sex samtidigt som männen, eller på deras premisser.